De Kunstbeweging

Nieuws

Derde editie leerkrachtenkoor van start in Emmen

Derde editie leerkrachtenkoor van start in Emmen 22-11-2017

Muziek maken is leuk! Kinderen worden er blij van en ontwikkelen zich hierdoor. Voor veel leerkrachten is zingen met je klas best een uitdaging. In januari start De Kunstbeweging daarom vanaf 23 januari opnieuw het Leerkrachtenkoor Emmen met nieuw repertoire.
  Verder Lezen »
De Kunstbeweging zoekt jonge, ambiteuze talenten

De Kunstbeweging zoekt jonge, ambiteuze talenten 17-11-2017

Ambitieus talent binnen kunst en cultuur moet worden gekoesterd, aangewakkerd en begeleid. Zodat talent niet blijft bij talent maar uitgroeit tot succes. Afgelopen jaren hebben tientallen talentvolle Emmense jongeren geprofiteerd van diverse coachingstrajecten op het gebied van dans, muziek en theater. Het stimuleren en ontwikkelen van jong artistiek talent is een investering in de toekomst van jongeren en de samenleving. Verder Lezen »
Inspiratiebijeenkomst voor muziekverenigingen op 30 november.

Inspiratiebijeenkomst voor muziekverenigingen op 30 november. 17-11-2017

Vraag je je af hoe je je muziekvereniging toekomstbestendig kan maken en hoe je daarin de juiste balans vindt tussen traditie en vernieuwing? Vraag je je ook wel eens af hoe je het beste kan investeren in de ontwikkeling van je vereniging en op welke vlakken? Oftewel heb je behoefte aan innovatie en inspiratie? Verder Lezen »

Facebook