De Kunstbeweging

Nieuws

Girls on Top!

Girls on Top! 24-05-2018

Tijdens het The Spy and the Butcher festival op 2 juni organieert de Kunstbeweging i.s.m. The Bake Shop een clinic o.l.v. Inge van Calkar voor vrouwen die actief zijn binnen de pomuziek scene: muzikanten, schrijvers, fotografen, boekers, social media, programmeurs, managers, muziekdocenten.
Deze clinic is For Woman Only! Inge van Calkar is een van de snelst groeiende muzikanten in het noorden op dit moment, ze is muzikant en doet grotendeels zelf haar boekingen en management.
Begonnen als bleu meisje en singer songwriter en nu indie/alternatieve popchick!!
  Verder Lezen »
16 juni Lokaal Talent Festival in het ATLAS theater

16 juni Lokaal Talent Festival in het ATLAS theater 09-05-2018

Op 16 juni wordt in het ATLAS theater het Lokaal Talent Festival georganiseerd in het kader van de Maand van de Amateurkunst.
Het hele theater staat die middag van 12.00-17.15 bol van activiteiten, workshops, optredens, demonstraties en informatie van b.v. het Prins Bernhard Cultuurfonds. Tevens wordt in het theater een workshopdag voor (Pop)koren en zangers/ zangeressen georganiseerd met een eindpresentatie.
Ruim 30 verenigingen hebben zich aangemeld om zich te presenteren. Koren, orkesten, (big)bands, dansscholen, theaterschool Loods 13, en nog veel meer.
Deelname en toegang is gratis. Ook kunnen deelnemers een professionele foto laten maken bij een Green Screen. Verder Lezen »
Pieter Roelf jeugdconcerten 2018

Pieter Roelf jeugdconcerten 2018 23-04-2018

Het Noord Nederlands Orkest nodigt u en uw leerlingen graag uit deel te nemen aan één van de Pieter Roelf Jeugdconcerten. Dit jaar heeft het NNO in de Wëreldbänd een projectpartner gevonden die naadloos past bij het beeldend luisteren van kinderen. De vijf spelers van de Wëreldbänd zijn opgeleid tot klassiek musicus, zodat ze vol overtuiging muzikaal kunnen aanhaken bij de musici van het NNO. Samen met de wereldband ontdekken de leerlingen dat een orkest een fantastische klankfabriek is. Natuurlijk gaan de leerlingen zelf ook veel meedoen: we zetten 10 violen in om leerlingen samen met het orkest te laten spelen. Zo wordt het spektakel een feest voor en van iedereen! Foto: © The Artist Cube Verder Lezen »