De Kunstbeweging

Nieuws

Vandaag werken aan het (cultuur)onderwijs van morgen? Doe mee!

Vandaag werken aan het (cultuur)onderwijs van morgen? Doe mee! 20-07-2018

Het lijkt misschien wat ver van je bed maar jouw expertise doet er echt toe! Zo hebben wij zelf ook ervaren toen wij aanschoven bij één van de georganiseerde bijeenkomsten. En je hoeft er niet naar toe, je kunt online je bijdrage leveren. Verder Lezen »
Kampvuurgitaar en leerkrachtenkoor in 2018-2019

Kampvuurgitaar en leerkrachtenkoor in 2018-2019 20-07-2018

Na het succes van afgelopen schooljaar starten komend seizoen weer korte cursussen kampvuurgitaar en leerkrachtenkoor. Geef je nu alvast op via het inschrijfformulier: www.dekunstbeweging.nl/aanmelden-cursus. Of neem voor meer informatie contact op met Lieke wartena, lieke.wartena@dekunstbeweging.nl. Lees verder voor data en tijden Verder Lezen »
De Kunstbeweging en Pro Emmen genomineerd voor Gouden C

De Kunstbeweging en Pro Emmen genomineerd voor Gouden C 29-06-2018

Dit jaar viert het Fonds voor Cultuurparticipatie zijn 10-jarig bestaan! Een mooie gelegenheid om instellingen die we in die 10 jaar hebben ondersteund op te zoeken en samen terug te blikken, maar ook vooruit te kijken. Hoe gaat het nu met ze? Wat heeft de subsidie van het Fonds hen gebracht? Hoe zien zij de toekomst? Deze maand het enthousiaste verhaal van School voor Praktijkonderwijs PRO Emmen en De Kunstbeweging over ‘Trots op je eigen omgeving’, het eerste project in onze jubileumserie dat nog in de ontwikkelfase zit. Verder Lezen »